Denne herlige peberfrugt-ret har italiensk oprindelse, og det mærker man virkelig.
Mozzarellaost og parmaskinke krydres med en fin basilikumdressing.
Tid: ca 25 min. 4
pers.
# Ingredienser
2 store røde
peberfrugter
7½ dl vand
½ tsk salt
150 g mozzarellaost
75 g parmaskinke i
tynde skiver
1 spsk vineddike
3 spsk olie
⅓ tsk salt
¼ tsk sort peber
10 blade af frisk
basilikum
4 store salatblade
* Fremgangsmåde
1. Skyl og flæk
peberfrugterne på langs, så du får 4 halve. Fjern frøstol og kerner.
2. Læg
peberfrugterne i en gryde.
Tilsæt vand og salt
og forkog dem ved god varme ca 5 min.
3. Lad
peberfrugterne dryppe af og blive kolde.
4. Skær
mozzarellaosten i tern og skinken i strimler.
Fyld de halve
peberfrugter med ost og skinke.
5. Rør vineddiken
sammen med olie, salt, sort peber og 6 finthakkede basilikumblade.
6. Hæld dressingen
over ost og skinke.
Pynt med de
resterende blade basilikum.
7. Anret
peberfrugterne på salatbladene. Server med ristet brød.
Tips: I stedet for parmaskinke kan du bruge røget
skinke eller hamburgerryg.
Se alle de bedste opskrifter med Peberfrugt
Se alle de bedste opskrifter med Mozzarella
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------