Blander man grønne,
røde og gule peberfrugter bliver denne ret en appetitvækker af de helt store.
Her er en virkelig lækker ret med ris. Det smager bare godt.
Tid: ca 35 min,
heraf 5-10 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
2 skiver bacon
2 dl ris
5 dl vand
1 dl tomatpuré
½ tsk salt
¼ tsk peber
1 tsk basilikum
4-6 små
peberfrugter, gerne flere farver
1 dl majs
1-2 dl reven ost,
evt. parmesan
* Fremgangsmåde
1. Striml
baconskiverne. Svits dem i en gryde.
Tilsæt risene og lad
dem stege med i baconfedtet nogle minutter.
2. Tilsæt vand,
tomatpure, salt, peber og basilikum.
Lad det koge ca 20
minutter.
3. Skyl imens
peberfrugterne. Skær et låg af hver peberfrugt.
Fjern forsigtigt
kerner og hinder. Stil dem tæt i et ovnfast fad.
4. Rør majsene i den
færdige bacon/risblanding.
5. Fyld
peberfrugterne med blandingen. Drys osten over.
6. Sæt
peberfrugterne i en 225 °C varm ovn og gratiner dem i 5-10 min.
7. Server med brød
og en blandet grøn salat.
Tips: Resten af majsene fra dåse eller pose kan
meget fint anvendes i salaten.
Se alle de bedste opskrifter med Bacon Grønsager eller Ris
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------