En skøn lille grønsagsret, der smager fantastisk til grillede
tigerrejer - enten som en lille forret med brød eller som en del af en
sommerbuffet
4 personer. Arbejdstid:
20 min. Stegetid: 10 min.
# Ingredienser
175 g frosne, marinerede
tigerrejer
1-2 fennikler
2 usprøjtede
appelsiner
1-2 tsk dijonsennep
1 spsk
hvidvinseddike
olie
dild eller mynte
salt og peber.
Tilbehør: brød
* Tilberedning
1. Skær
fennikelknolden i både og steg dem gyldne og møre på en pande med olie - ca 10
min.
2. Rør fintrevet
appelsinskal sammen med sennep, 3 spsk appelsinsaft, vineddike og 1 spsk olie.
Smag til med salt og peber.
3. Skær skrællen af
appelsinerne og skær frugt kødet i både eller skiver.
Vend fennikel og
appelsin sammen med dressingen og lidt fintsnittet dild eller mynte.
4. Steg rejerne
(evt. på spid) efter pakkens anvisning og server med salat og brød.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.