Tilbehør. Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 5-7 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. Antal: ca 40 stk.z
# Ingredienser til
Snegle, butterdej med rejer
1 pakke frossen butterdej (450 g)
Fyld:
300 g pillede rejer (frosne, optøede)
150 g flødeost
1 spsk maizenamel
1 tsk salt
½ tsk peber
1 bdt purløg
2 spsk hvedemel
1 æg til pensling
Bagepapir
*
Sådan laves Snegle, butterdej med rejer
1. Læg butterdejspladerne til optøning ca 20 min.
Sæt ovnen på 225 °C.
Fyld:
2. Hak rejerne groft og bland dem med flødeost, maizenamel, salt,
peber og fintklippet purløg.
3. Rul de 5 optøede butterdejsplader let ud.
Fordel fyldet på dem med en paletkniv.
Rul dejpladerne sammen om fyldet på den lange led.
4. Skær med en skarp kniv rullerne i ca 1 cm tykke skiver.
Tryk bunden af sneglene ned i lidt mel, så løber fyldet ikke
ud under bagningen.
5. Løg sneglene på en bageplade med bagepapir og pensl dem med
sammenpisket æg.
Bag dem lysebrune midt i ovnen.
Server dem varme eller lune.
Tips: Sneglene egner sig især som snacks til drinks eller
på en buffet.
Se også Butterdej.
Kan fryses. Holdbarhed: ca 3 måneder.
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------