Her får du "deller"
i flere spændende udgaver. Fx Tundeller med artiskok og ansjos, Oksedeller med
bladselleri, Gulerods-squashdeller med feta eller Tundeller med broccoli og
kantareller
Forberedelse: 20
min. Tilberedning: 20 min. 4 personer.
# Ingredienser
400 g dåsetun
1 rødløg
2 spsk frisk
persille
500 g mosede
kartofler
1 æg
solsikkeolie til
stegning
1 citron
150 g mayonnaise
salt og peber
* Tilberedning
Hæld væsken fra
tunfisken.
Pil løgene, og hak
dem fint. Hak persillen fint.
Bland tunfisken med
kartofler, løg, persille og æg i en skål.
Smag til med salt og
peber, og rør det sammen.
Form 8
"deller" med blandingen, og lad dem stå køligt ½ time.
Opvarm en smule olie
på en stor stegepande, og
bag "dellerne",
indtil de er gyldne på begge sider.
Server "dellerne"
med citronskiver og mayonnaise.
Tundeller med artiskok og ansjos
Tilsæt kogte artiskokhjerter skåret i tern, 200 g tunflager
og
20 ansjosfileter i olie til kartoffelmosen.
Tilsæt kapers til sidst.
Oksedeller med bladselleri
Erstat tunfisken med 200 g hakket oksefilet og 200 g
pølsekød.
Tilsæt 200 g knoldselleri og letsaltet smør.
Gulerods-squashdeller med feta
Bland kartoflerne med 2 gulerødder og
2 revne squash brunet i olie.
Tilsæt fetastykker og karry.
Tundeller med broccoli og kantareller
Tilsæt blancherede broccolibuketter, muskat og
kantareller brunet med hvidløg.
Smag til med salt og peber.
Se alle de bedste opskrifter med Drinks Snacks/sødt Forretter Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------