Den kaldes Fu Yang i Kina, og det er en klassisk ret, som kan tilberedes med de ingredienser, du har for hånden.
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 10 min.
# Ingredienser
3 spsk solsikkeolie
2 porrer, skåret i skiver
350 g rå, pillede tigerrejer
25 g Maizena
1 tsk salt
175 g svampe, i skiver
175 g bønnespirer
6 æg
friturestegt porre, til pynt (kan udelades)
* Tilberedning
1. Varm olien i en forvarmet wok eller stor pande.
Tilsæt porre og svits under omrøring i 3 min.
2. Skyl rejerne under koldt, rindende vand og dup dem tørre
med køkkenrulle.
3. Rør Maizena og salt sammen i en stor skål.
4. Kom rejerne i Maizenablandingen og vend dem i den, så de
er helt dækkede.
5. Kom rejerne i wokken eller panden og lynsteg dem i 2 min,
eller til de er næsten gennemstegte.
6. Tilsæt svampe og bønnespirer og svits under omrøring i
yderligere 2 min.
7. Pisk æggene med 3 spsk koldt vand.
Hæld æggeblandingen i wokken og steg, til æggemassen er fast.
Vend forsigtigt omeletten en enkelt gang.
Lad den glide ud, del den i 4 stykker og server den varm, pyntet
med friturestegte porrestrimler.
Næringsindhold:
Kalorier 320. Sukker 1 g. Proteiner 31 g. Fedt 18 g.
Kulhydrater 8 g. Mættede fedtsyrer 4 g.
VARIANT
Efter trin 6 kan man dele fyldet i 4 portioner og stege 4
portionsomeletter.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Forretter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.