Her får du sorbet i flere spændende udgaver. Fx Frisk
myntesorbet, Abrikos-lavendelsorbet, Melon-ingefærsorbet eller Ananasdessert
med hindbærsorbet.
Forberedelse: 10
min. 4 personer.
# Ingredienser
150 g sukker
2 dl vand
saft af 1 citron
600 g hindbær
1 bundt basilikum
* Tilberedning
Opløs sukkeret i
vand i en gryde.
Tilsæt citronsaft,
og lad det køle af.
Tag 100 g hindbær
fra til pynt, og blend resten.
Tilsæt de blendede
bær til siruppen.
Hæld blandingen i en
ismaskine, og start den.
Hak basilikumbladene
fint, og bland dem med sorbeten.
Server i
champagneglas pyntet med hindbær og basilikumblade.
Frisk myntesorbet
Udskift hindbær med jordbær og basilikum med frisk mynte.
Abrikos-lavendelsorbet
Udskift hindbær med abrikoser og
basilikum med lavendelblomster.
Melon-ingefærsorbet
Udskift hindbær med melon og basilikum med
et stykke (2 cm) friskrevet ingefær.
Ananasdessert med hindbærsorbet.
Skær 1 lille ananas i tern, og grill dem 5 min sammen
med 1 tsk muscovadosukker.
Fordel stykkerne i glas, og
læg en kugle hindbærsorbet ved.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter
Hovedret Desserter Is og sorbet Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------