Her får du pæredessert i flere spændende udgaver. Fx med safran og kardemomme, med kardemomme og kokos, med muskat eller med salvie.
Forberedelse: 15 min.
Tilberedning: 30 min. 4 personer.
# Ingredienser
4 pærer med fast skræl
2 nip safrantråde
200 g sukker
6 hele kardemommekapsler
skal af 1 lime
vaniljeis
* Tilberedning
Skræl pærerne, skær dem i halve, og udkern dem.
Kom dem i en gryde sammen med 5 dl vand foruden safran,
sukker, kardemommefrø og limeskal i julienne-strimler.
Lad det simre for lav varme 30 min. Køl af.
Server pærerne pyntet med limestrimler, dryppet med
kogelage.
Gerne med 1 kugle vaniljeis til.
Pærer med kardemomme og kokos
Opvarm 2 dl kokosmælk, 50 g sukker, 1 nip kanel, 3 hele
kardemommekapsler.
Tilsæt pærer, og lad det simre 4 min.
Serveres lun med nougatflis.
Pærer i rødvin med kardemomme
Pochér pærerne 15 min i 2 dl rødvin med kardemomme,
skallen af ½ citron og 2 spsk sukker. Tag pærerne op.
Kog lagen ind til sirup. Drys med hakkede mandler.
Pærer med muskat
Lad 4 udskårne pærer trække i saft og skal af 2 limefrugter
med
200 g sukker, lidt stødt kanel og friskrevet muskat.
Bages 1 time ved 180 °C for at karamellisere.
Serveres lune med flødeskum til.
Pærer med salvie
Pochér pærerne i en sirup af honning med 15 g frisk salvie.
Tilsæt 1 spsk pærelikør samt pinjekerner.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Tærter Pærer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------