Chokoladeis er en klassiker, når der er dessert på menuen -
men har du nogensinde lavet den med pærer? Denne iskolde sag er pyntet med høvlet
chokolade
Til 4 personer.
Tilberedningstid: med færdigkøbt is: 20 min.
# Ingredienser:
4 modne pærer
3 dl vand
1-2 citroner
sukker efter smag
2 spsk syltet
ingefær (kan evt. udelades)
¾ liter chokoladeis
(færdigkøbt eller hjemmelavet)
50 g mørk chokolade
* Tilberedning:
1. Kog en lage af vand, citronsaft og sukker.
Skræl pærerne og
skær dem i store tern.
Kom dem i lagen.
Kog pærestykkerne
nogle minutter.
Tag dem op og fordel
dem i portionsglas sammen med
små stykker ingefær.
2. Kog sukkerlagen
ind til det halve og smag den til med
lidt af lagen fra
den syltede ingefær.
Hæld lagen over
pærestykkerne og lad glassene stå koldt til
desserten skal
serveres.
3. Skær
chokoladeisen i store tern.
Kom dem i
portionsglassene.
Høvl chokoladen med en kartoffelskræller og pynt desserten hermed.
Server straks.
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.