Den lidt skarpe
smag, som er så typisk for tyttebær, forstærkes her med en sjat gin. Hurtigt og
let laver du en festlig og smuk dessert.
Tid: 30 min. + 1
døgn i fryseren. 4-6 pers.
# Ingredienser
PARFAIT:
250 g tyttebær ( ½
liter)
1½ dl sukker
1 spsk gin
3 dl piskefløde
SORBET:
250 g tyttebær ( ½
liter)
3 dl sukker
2½ dl vand
* Fremgangsmåde
1. Mix tyttebærrene,
i foodprocessoren sammen med sukker og gin, til parfaiten.
2. Pisk fløden til
skum. Vend det i tyttebærmassen.
3. Hæld det hele i
en skål og frys det ned.
4. Mix tyttebærrene,
i foodprocessoren med sukker og vand, til sorbeten.
5. Hæld massen i en
anden skål og frys også det ned.
6. Ved serveringen
lægges parfait og sorbet lagvis i høje champagneglas. Pynt med bær.
Tips: Tyttebærrene kan eventuelt erstattes med
tranebær.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------