Dessert Is. Arbejdstid: 20 min. Frysetid: mindst 4 timer. Middelsvær at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. 4-6 personer.
# Ingredienser
til Pistacie-is
4 æggeblommer
flormelis (ca. 4 spsk)
pistaciemasse
usaltede pistacienøddekerner
½ l piskefløde
*
Sådan laves Pistacie-is
1. Pisk æggeblommerne hvide og skummende med flormelis.
2. Hak pistacienøddekernerne.
3. Kom pistaciemassen i æggene og rør blandingen ensartet.
Tilsæt pistacienødderne.
4. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i pistaciemassen.
5. Kom isen i en plast- eller aluform og sæt den i fryseren
i mindst 4 timer.
Rør i isen 3-4 gange den første time under indfrysningen, så
æggemassen ikke synker til bunds.
Holdbarhed i fryser: 2-3 måneder.
Tips: Den færdige is kan overtrækkes helt eller
delvis med smeltet mørk chokolade.
Variation: En hurtigere metode at fremstille
pistacie-is på er at blødgøre færdig Flødeis, blande den med pistaciemasse og derpå
genfryse isen.
Se alle de bedste opskrifter med Pistacie
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------