Dessert Frokost. Arbejdstid: 20 min. Let at lave. Mellem pris.
# Ingredienser
til dansk frugtsalat:
1 æble
1 pære
1 appelsin
1 banan
50 g blå vindruer
100 g mayonnaise
½-¾ dl piskefløde
Pynt: 10
valnøddekerner
*
Sådan laves dansk
frugtsalat:
1. Pisk fløden
næsten stiv og rør den sammen med mayonnaisen.
2. Skræl æblet og
pæren og fjern kernehusene.
Skær frugtkødet i
små tern og vend dem i fløde-mayonnaisen.
3. Skræl appelsinen
og bananen, skær dem i mindre stykker og vend dem i.
4. Del vindruerne og
fjern kernerne.
Kom druerne i
frugtsalaten.
5. Læg frugtsalaten
i en skål.
Pynt med
grofthakkede valnøddekerner.
Stil den koldt til
den skal spises.
Tips: Sæt salaten på frokostbordet og server
franskbrød til.
Tilsæt evt. lidt hakket,
mørk chokolade.
Se flere
opskrifter med Frugt
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------