Frugtsalat kaldes også Abemad. Det er godt til tykmælk og er
en nem og lækker dessert bestående af frisk frugtsalat med flødeskum og chokolade
på toppen
☺ Retten kan tilberedes af
Børnekokke. (6 pers.)
# Ingredienser
1 uskrællet pære i tynde både (ca.150 g)
1 appelsin i mindre stykker (ca. 125 g)
1 banan i skiver (ca. 75 g)
150 g halve, blå druer uden sten
2½ dl tropejuice
½ spsk sukker
1½ liter tykmælk
* Tilberedning
Anret frugten i portionsskåle.
Smag juicen til med sukker, hæld den over frugten og stil
skålene
tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Kom tykmælken i en kande og server den ved siden af.
Tips: Til tykmælken kan også serveres til en
frugtsalat af pærer og
ferskner fra dåse. Frugtsalaten kan serveres til hytteost.
Frugtsalaten er en nem og
lækker dessert med flødeskum og chokolade på toppen
Se alle de bedste opskrifter med Frugt
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.