Her får du lassi i flere spændende udgaver. Fx Granatæblassi
med grenadine, Passionsfrugtlassi, Cremet banan-granatæblelassi eller
Granatæblelassi uden komælk
Forberedelse: 20
min. 2 personer.
# Ingredienser
2 granatæbler
4 dl kærnemælk
2 spsk sukker
lyserød frugtfarve
(valgfri)
* Tilberedning
Halvér
granatæblerne, og skrab kernerne ud.
Blend dem sammen med
mælk og sukker, og
tilsæt et par dråber
lyserød frugtfarve, hvis det ønskes.
Passér blandingen
igennem en si eller et klæde for at
fjerne kernerester.
Servér afkølet.
Granatæblassi med grenadine
Udskift mælk med 4 dl yoghurt til en mere cremet udgave,
og dryp med lidt grenadinesirup (udelad evt frugtfarve)
Passionsfrugtlassi
Udskift de 2 granatæbler med 6 passionsfrugter.
Cremet banan-granatæblelassi
Tilsæt 1 lille banan under blendningen for at få en tykkere
lassi.
Granatæblelassi uden komælk
Udskift mælken med
rismælk og sukkeret med 1 spsk rissirup.
(forhandles i
helsekostbutikker).
INFO: Lassi er en traditionel indisk yoghurtdrik. Den
oprindelig drik blev lavet ved at blande yoghurt, vand, salt og krydderi som fx
ingefær, kanel, muskat, chili, spidskommen eller koriander til en skummende
drik. Se flere gode opskrifter på Lassi
Se alle de bedste opskrifter med Forretter
Hovedret Desserter Is og sorbet Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------