Her får du dessert i flere spændende udgaver. Fx
Passionsfrugtgelé, Brun sukker gelé, Gelé-mousse eller Granatæblegelé med
jordbær – kun lækkerier her
Forberedelse: 45
min. Tilberedning: 15 min. 6 personer.
# Ingredienser
12 granatæbler
saft af 1 citron
100 g sukker
4 blade husblas
150 g fromage frais
* Tilberedning
Skær 10 granatæbler
i kvarte, skrab kernerne ud, og
kasser de hvide
hinder.
Kom det på en pande
med 2 dl vand, citronsaft og sukker.
Bring det i kog, og
lad det simre 15 min.
Tilsæt husblas, og
køl af. Fordel geléen i 6 glas.
Pisk fromage frais,
indtil den er luftig.
Skær de 2 sidste
granatæbler i kvarte, og
skrab kernerne ud
(kasser alt det hvide).
Læg den piskede
fromage frais oven på geléen i glassene,
og slut af med et
par kerner.
Sæt i køleskab 2
timer inden servering.
Passionsfrugtgelé
Udskift granatæbler med 6 passionsfrugter og
6 spsk saft af passionsfrugt. Udelad sukker.
Brun sukker gelé
Udskift sukker med 3 spsk muscovado / brun sukker,
der er mørkere og mere smagfuldt.
Gelé-mousse
Pisk 1 æggehvide stiv sammen med 20 g flormelis, og
tilsæt til fromage frais for at give desserten mere
fylde og en lettere struktur.
Granatæblegelé med jordbær
I stedet for at pynte med granatæblekerner drysses med
en håndfuld jordbærskiver på toppen.
Pynt med en lille myntekvist.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter
Hovedret Desserter Is og sorbet Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------