Let tiramisu med hindbær og hyldeblomst. Let og forfriskende
sommerlig dessert. Det er en variant af den klassiske tiramisu. Få opskriften her.
Til 4 personer
# Ingredienser
8 tiramisu ladyfingers kiks
8 spsk hyldeblomstsaft
1 dl piskefløde
1 stang vanilje
1 spsk flormelis
1 citron, ikke overfladebehandlet
400 g friske hindbær
*
Fremgangsmåde
Portionsanret – læg to kiks, overhæld disse med 2 spsk
hyldeblomstsaft.
Stil på køl i 10 minutter.
Pisk fløden med vaniljekorn, sukker og fintrevet skal fra
citronen, smag til.
Anret fløden på kiksene og top med friske hindbær.
Se flere dejlige opskrifter med dessert HER og med bær HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter
Tiramisu er en italiensk dessert, i lag bestående af
ladyfingers, som er vædet med stærk kaffe og fx Amaretto. Desuden udgøres den
af mascarpone og æg, tilsat sukker og vanilje. Den toppes typisk af med
kakaopulver eller mørk chokolade i flager.