Det
ser rodet ud men smager vidunderligt!
4
personer. Er I kun to , så halver opskriften. Arbejdstid:
30 min. Bagetid: 45 min.
#
Ingredienser til Hindbærballade med marengs:
Marengs
(eller ca. 25 færdigkøbte marengskys):
2
æggehvider
125
g sukker
1 tsk
citronsaft eller eddike
Fyld:
400
g hindbær
2½
dl piskefløde
1
vaniljestang
50
g flormelis
*
Sådan
laver du Hindbærballade med marengs:
Pisk
æggehviderne stive i en helt ren skål med en skefuld sukker, og tilsæt
citronsaft.
Drys
resten af sukkeret i løbende under piskning.
Sæt
toppe af dejen til marengs på en bageplade med bagepapir.
Bag
marengsene i ovnen ved 100 °C i ca. 45 min.
Lad
kagerne tørre på bagerist.
Skyl
forsigtigt hindbærrene, og lad dem dryppe af på et rent viskestykke eller
køkkenrulle.
Pisk
fløden til skum med kornene fra vaniljestangen, og vend det sammen med hindbær
og marengskys lige før servering.
Smag
til med flormelis.
Det
ser rodet ud men smager vidunderligt!
Se
flere dejlige desserter her
Kilde: Hjemmets bedste MAD