En suveræn is, der smager fantastisk og er nem at lave. Prøv
den serveret med en sprød kage og en kop stærk kaffe, eller bare som den er -
den kan sagtens klare sig på egen hånd.
Til 8 personer.
# Ingredienser
500 g nippede jordbær, evt. halvt
hindbær, halvt jordbær
1 spsk fintskårne mynteblade/basilikum
1 vaniljestang korn af
1 dåse sødet, kondenseret mælk
1 liter græsk yoghurt
mynte, lavendel, frysetørrede
solbær
*
Sådan gør du
1. Blend bær, basilikum og vaniljekorn.
Tilsæt kondenseret mælk, blend yderligere, og blend derefter
yoghurten i cremen.
2. Hæld iscremen i en form, og frys den i mindst 4-5 timer.
3. Tag isen ud 15-20 min før serveringen, anret den i
glas med lavendel, mynte eller frysetørrede solbær.
Se flere dejlige opskrifter med jordbær HER og is/sorbet HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter