Ananas og blommesauce giver denne farverige ret en sødme og
frugtsmag, som passer godt til andekødet.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
4 andebryster
1 tsk kinesisk femkrydderi
1 spsk Maizena
1 spsk chiliolie
225 g pillede miniløg
2 fed hvidløg, pressede
100 g babymajs
175 g ananasstykker fra dåse
6 forårsløg, i skiver
100 g bønnespirer
2 spsk blommesauce
* Tilberedning
1. Fjern skindet på andebrysterne og skær dem i tynde
skiver.
2. Rør femkrydderi og Maizena sammen og vend kødstykkerne i
blandingen, til de er helt dækkede.
3. Varm olien i en forvarmet wok.
Lynsteg andekødet i 10 min, til det begynder at krølle langs
kanterne.
Tag det op og sæt det til side.
4. Kom løg og hvidløg i wokken og lynsteg i 5 min, eller til
de er bløde.
Tilsæt babymajs og lynsteg yderligere 5 min.
Tilsæt ananas, forårsløg og bønnespirer og lynsteg 3-4 min.
Rør blommesaucen i.
5. Kom andekødet tilbage i wokken og vend det hele sammen.
Fordeles varme portionsskåle og serveres varm.
Næringsindhold:
Kalorier 241. Sukker 7 g. Proteiner 26 g. Fedt 8 g.
Kulhydrater 16 g. Mættede fedtsyrer 2 g.
Kokkens tip
Køb ananasstykker i deres egen saft og ikke i sukkerlage for
at få en friskere smag. Kan du kun få dem i sukkerlage, skylles de i koldt vand
og afdryppes godt inden anvendelse.
Kan du ikke finde blommesauce i din
butik, så lav den selv (se opskrift)
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.