I denne vildtgryde
er der brugt øl i stedet for bouillon - en fantastisk simreret, der er
perfekt til en grå, kold og blæsende dag. Den varmer både kroppen og sjælen og
så smager den forrygende.
Til 6 personer.
Tilberedningstid: ca 2 timer. Ikke særlig fryseegnet
# Ingredienser
1 kg dyrekød uden
ben
3-4 spsk hvedemel
salt og peber
2 mellemstore løg
2 fed hvidløg
50 g smør
1 lille
hvidkålshoved
2-3 gulerødder
2-3 spsk tomatpuré
5 dl bouillon
* Tilberedning
1. Skær dyre kødet i
små tern.
Vend det i salt- og peberblandet mel.
2. Pil løg og
hvidløg, og skær dem i tynde skiver.
3. Lad smørret blive
gyldent i en stegegryde.
Brun først kødstykker
heri, derefter løgene.
4. Snit hvidkålen
fint og skær du skrabede gulerødder i små tern.
Kom det i gryden sammen med tomatpureen udrørt i lidt af bouillonen.
Kom resten af
bouillonen i og læg låg på gryden.
5. Lad retten koge
ved svag varme i ca 1½ time, eller til alt er godt mørt.
Smag til og server
dyreragouten med groft brød og evt. sennep til.
Find flere gode opskrifter på tilbehør til vildt HER eller en
grøn salat HER
En rødkålssalat kan også
serveres til, se
opskrift her
Se flere dejlige retter med vildt HER og Vildt - info