Løg, kartofler og et par dåser fra spisekammeret er alt du behøver til denne friske grønne ret. Det smager saftsuseme godt. Retter med kartofler hitter netop nu! Ret nemt og lækkert
Tid: 25-30 min.
Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 5 mdr. 4-5 pers.
# Ingredienser
1 ds. champignon i
skiver (400 g)
2 løg
2 spsk smør eller
margarine
4 kartofler
1 pastinak
1 ds. majs (340 g)
1 ds. ærter (395 g)
1 tsk urtesalt
1 knsp sort peber
½ dl fintklippet
persille
* Fremgangsmåde
1. Hæld væden fra
svampene. Pil løgene og hak dem fint.
2. Svits svampe og
løg i knapt halvdelen af fedtstoffet på en pande.
3. Skræl kartofler
og pastinak. Skær dem i små fine tern.
4. Tag de stegte
svampe af panden.
Steg rodfrugterne i
resten af fedtstoffet ved jævn varme 15 min eller til de er møre.
5. Tilsæt
champignon, godt afdryppede majs og ærter.
6. Smag til med
urtesalt og peber. Lad retten varme godt igennem. Drys med persille.
7. Server med
syltede rødbeder og evt. spejlæg.
Tips: Fordel gerne retten i portionspakker. Frys
dem ned og spis dem til frokost.
Nemt at tø op og varme i mikroovnen.
Se alle de bedste opskrifter med Kartofler
Se alle de bedste opskrifter med Grønsager
Se alle de bedste opskrifter med Svampe
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------