Logo

Fransk landsuppe med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fransk landsuppe med bacon

 
Denne dejligt mættende suppe er fuld af smag. Perfekt til kolde dage og et kæmpe hit  Vores opskrift er nem og giver en dejlig smagfuld suppe
4 personer. Koge-/stegetid: ca 45 min.

 
# Ingredienser
2 løg
2 porrer
4 gulerødder
1h rodselleri

150 g bacon (i tern)
1 spsk olie

1 ds. hakkede tomater
1 liter bouillon
4 spsk tomatkoncentrat
3 spsk persille (hakket)
2 fed hvidløg (finthakket)
150 g grønne linser
Tilbehør: brød og evt. pesto

 
* Tilberedning
1. Hak løgene.
Rens porrerne godt, og skær dem i ringe.
Skræl og skær gulerødder og rodselleri i tern.

 
2. Steg baconternene i olie, til de er gyldne.
Hæld det afsmeltede fedt fra, undtagen 1·2 spsk.
Kom grønsagerne i gryden, og svits det hele i 3-4 min.

 
3. Skyl linserne, og kog dem i ca 20 min.

 
4. Kom tomater, bouillon, tomatkoncentrat, persille og hvidløg ved, og kog suppen i ca 15 min.

 
5. Afdryp linserne i en sigte, kom dem i suppen, og varm igennem inden servering.

 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her