Pølsegryden indeholder blandt andet pølser, løg,
peberfrugter, tomat og bønnespirer. En lækker ret med flûte, løse ris eller kartoffelmos på kun 20 minutter.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Stegetid: 8-10 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
400-500 g bayerske pølser,
wienerpølser el. røget medisterpølse
2-3 løg
3 peberfrugter
50 g smør el. margarine
2½ dl bouillon af terning
1 dl tomatpuré
½ tsk merian
½ tsk timian
salt, peber
250 g bønnespirer
1 bdt persille
* Tilberedning:
1. Smelt fedtstoffet
gyldent og lad løgringe og peberfrugtstrimler snurre heri.
Skær pølserne i mindre
stykker og bland dem i.
2. Hæld bouillon og tomatpuré
ved og krydr med merian, timian,
salt og peber og lad
retten snurre sammen 5-6 min.
3. Skyl bønnespirerne
og bland dem i retten umiddelbart før serveringen.
De skal blot varmes,
så bevarer de sprødheden.
4. Drys friskhakket persille
over retten og giv
flûte, løse ris eller
kartoffelmos til.
Variation:
Retten kan i stedet for
merian og timian krydres med paprika.
Retten kan også tilsættes
fintstrimlet peberfrugtringe.
Se alle de bedste opskrifter med Pølser
Se alle de bedste opskrifter med Medisterpølse
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.