Tilbehør. Arbejdstid: 15 minutter. Kogetid: 5 minutter. Let at lave. Høj pris.
# Ingredienser til Brøndkarsepuré:
ca. 300 g brøndkarse (3 bdt)
20 g smør
1 spsk citronsaft
salt og peber
3 spsk cremefraiche
* Sådan laves Brøndkarsepuré:
1. Nip brøndkarsebladene fra stilken. Skyl kun, hvis det er
nødvendigt.
2. Kog 1 liter vand op i en stor gryde og kom brøndkarsen i
½ minut.
Hæld den over i en sigte og spul den med koldt vand.
Sådan bevarer den farven bedst.
3. Smelt smørret i en gryde og kom brøndkarsen i.
Rør, til brøndkarsen er faldet helt sammen.
4. Blend brøndkarsesmørret med citronsaft.
5. Bland den purerede brøndkarse med cremefraiche i en gryde.
Smag til med salt og peber.
Varm langsomt op, pureen må ikke koge, men skal være lige
under kogepunktet.
Tips: Server brøndkarsepureen til grønsagssuppe eller
som tilbehør til stegt oksekød og grønsager. Eller til frokost sammen med
hårdkogte æg.
Se flere
opskrifter med Brøndkarse
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------