Lad
os fejre foråret med en smuk og forårsgrøn ret. Pocheret æg lyder måske svært,
men er faktisk ret nemt at lave, og så tager det kun ganske få minutter.
Arbejdstid:
20 min. Kogetid: 6-8 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser til Asparges med pocheret æg:
1
bdt grønne asparges
4-6
skiver lyst brød (ristet)
kørvel
Pocherede
æg:
2 l
vand
1
dl eddike
4
store æg
lidt
groft salt friskkværnet peber
*
Sådan laver du Asparges med pocheret æg:
Pocherede
æg: Bring vand og eddike i kog.
Vandet
skal stå 8 cm op ad kanten på gryden.
Slå
et æg ad gangen ud i en kop og krydr med salt og peber og lad det enkeltvist
glide ned i det kogende vand.
Skru
ned, så vandet akkurat simrer.
Giv
æggene 4-5 min. Tag æggene op med en hulske og dryp på køkkenrulle.
Knæk
den seje ende af aspargeserne og damp dem i ca. 3 min. i lidt letsaltet vand
evt. tilsat lidt olie.
Anret
de pocherede æg med asparges, ristet brød og kørvel,
Her finder du flere opskrifter med dejlig pocheret æg. Gå på opdagelse og
find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD