En anderledes og
smuk måde at servere en omelet på. Den rulles sammen og skæres ud næsten som en
roulade og serveres på sprøde toastbrød. Bare let og lækkert
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
250 g friske
champignoner
2 spsk smør eller margarine
1-2 pressede fed hvidløg
6 æg
½ dl vand
½ tsk salt
1 dl finthakket
purløg
4 skiver toastbrød
PYNT:
skivede tomater
purløg
* Fremgangsmåde
1. Skyl
champignonerne og skær dem i tynde skiver.
Opvarm halvdelen af
fedtstoffet på en stor stegepande.
2. Steg
champignonerne ved stærk varme til alt væske er kogt væk.
Pres hvidløget over.
3. Pisk æg, vand og
salt sammen.
Hæld massen over
champignonerne og steg omeletten ved svag varme til den er næsten tør på
oversiden. Drys purløg over.
4. Lad omeletten
forsigtigt glide over på et stykke smørrebrødspapir. Rul den fast sammen.
Skær rullen i 1 cm tykke skiver.
5. Steg toastbrødet
i resten af fedtstoffet på panden.
6. Anret toastene på
4 asietter.
Fordel
omeletrullerne på og server straks med skivede tomater og evt. lidt purløg.
Tips: I stedet for champignoner kan du bruge andre
svampe, fx kantareller eller østershatte.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
Se alle de bedste opskrifter med Champignon
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------