Med sin blanding
af farvestrålende peberfrugter og chili er denne velsmagende ostepie en fryd for
både øjne og gane. Ret nemt og Det smager bare så godt.
Tid: 1¼ time, heraf
30 min for dejen at hvile i køleskabet + 15 + 10 min i ovnen. Pien er
fryseegnet. Holdbarhed ca 3 mdr. 4-6 pers.
# Ingredienser
3 dl hvedemel
¼ tsk salt
150 g koldt smør
eller margarine
3 spsk vand
FYLD:
1-2 røde
peberfrugter
1-2 gule peberfrugter
1 grøn peberfrugt
1-2 grønne chilipeber
1 lille porre
1-2 spsk olie
4 dl gratineringsost
1 tsk salt
½ spsk Tex Mex
krydderimix
¼ tsk sort peber
* Fremgangsmåde
1. Bland hvedemel,
salt og fedtstof skåret i tern i foodprocessoren eller en skål.
Hak det sammen til
en smuldret masse.
Tilsæt vandet og ælt
dejen hurtigt sammen.
2. Lad dejen hvile i
køleskabet ca 30 minutter.
3. Skyl og udkern
peberfrugter og chili.
Skær peberfrugterne
i tern og chilien i strimler.
Skyl og striml
porren.
4. Varm olien på en
stegepande.
Læg alt det grønne
på og steg det et par minutter.
Tag panden af
varmen.
5. Tilsæt ost, salt,
Tex Mex krydderimix og sort peber.
Bland det godt.
6. Rul eller tryk
dejen ud i en form, gerne med løs kant, 25-26 cm i diameter.
7. Tryk en strimmel
aluminiumsfolie fast om kanten, så dejen ikke glider ned.
Prik dejen.
8. Forbag
tærtebunden ved 200 °C ca 15 minutter.
9. Tag formen ud.
Fjern folien. Fyld pien med peberfrugtfyldet.
10. Stil pien i
ovnen ved 225 °C ca 10 minutter.
11. Server med en
blandet salat af icebergsalat og citron.
Tips: Hvis du vil lave denne pie ekstra
"hot", kan du blande en finthakket jalapeño i fyldet.
Se alle de bedste opskrifter med Pizza Pie eller Tærte
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------