God opskrift på fiskepandekage med grønsager, som kan laves af
helt almindelig fiskefars. Bland farsen med løg og persille og steg den som en
hel tyk pandekage
# Ingredienser
500 g fiskefars
1 æg
1 finthakket løg (ca. 50 g)
3 spsk frisk, hakket bredbladet persille
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
25 g smør
Lynstegte grønsager:
1-2 squash (ca. 400 g)
25 g smør
100 g friske, rensede minimajs
2 porrer i tynde ringe (ca. 200 g)
2 tsk japansk soja
1 tsk frisk, fintrevet ingefær
friskkværnet peber
Pynt: Bredbladet persille.
Tilbehør: Groft brød og japansk soja.
* Tilberedning
Rør fiskefarsen med æg, løg, persille, salt og peber.
Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande (ca. 21 cm
i diameter).
Fordel farsen i panden til en tyk pandekage.
Steg den ved svag varme i ca. 10 min.
Lad fiskepandekagen glide over på et grydelåg.
Kom resten af smørret på fiskepandekagen og læg panden over
som et låg.
Vend den hurtigt rundt og steg videre i ca. 10 min, stadig
ved svag varme.
Lynstegte grønsager: Del squashene på langs og fjern
kernerne.
Skær squashene i ½ cm tykke skiver.
Lad smørret smelte i en wok eller dyb pande ved kraftig
varme, men uden at det bruner.
Svits majsene ved jævn varme i ca. 2 min.
Tilsæt porreringe og svits i ca. 1 min.
Tilsæt squash og svits yderligere i ca. 2 min. (ca. 5 min i
alt).
Tilsæt resten. af ingredienserne og smag til.
Se alle de bedste opskrifter med Fiskefars
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.