Her får du a i
5 spændende udgaver. Med to slags laks, med skaldyr, med hummer og tomat, med
fisk og porre og selvfølgelig med fisk og peberfrugt.
Forberedelse: 20
min. Tilberedning: 45-60 min. 4 personer.
# Ingredienser
2 fed hvidløg
1 løg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
600 g bvid fisk, fx
torsk
2 spsk olie
1 dåse hakkede
tomater
1 nip cayennepeber
1¼ dl tør hvidvin
4 laurbærblade
1 portion færdig, frossen
butterdej
1 æg
salt og peber
* Tilberedning
Forvarm ovnen til
180 °C.
Pil hvidløg og løg.
Pres hvidløget, og hak løget.
Skyl peberfrugterne,
fjern frøene, og skær pebrene i tynde skiver.
Skær fisken i store
stykker.
Opvarm olien i en
stor sauterpande, og lad fisken tage
farve på begge
sider. Tag den op, og hold den varm.
Kom hvidløg, løg og
peberfrugt i sauterpanden, og giv det 5 min.
Tilsæt tomater,
cayenne og hvidvin. Smag til med salt og peber.
Bring det i kog,
skru ned, og lad det simre 5 min.
Læg fisk og
grønsager i et gratinfad.
Tilsæt laurbærblade,
salt og peber.
Dæk med sammenføjet,
udrullet butterdej,
tryk kanterne godt
til siden af fadet.
Pisk ægget, og pensl
pielåget og sammenføjningerne
Giv pien 30-45 min i
den forvarmede ovn.
Server pien varm
lige fra ovnen.
Pie med to slags
laks
Udskift fisken med 400
g frisk laks og 200 g røget laks.
Skaldyrspie
Udskift fisken med 200
g muslinger, 200 g pillede rejer og
200 g friske
blæksprutteringe.
Hummer-tomatpie
Halvér mængden af hakkede
tomater, og tilsæt 2 dl hummerbisque.
Udelad hvidvinen.
Fiske-porrepie
Udskift peberfrugten
med det hvide af 8 porrer i skiver.
Udskift tomaterne med
3 dl fløde.
Se alle de bedste
opskrifter med Pie Skaldyr Fisk Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------