Bløde løg, stegt
chorizopølse og kartofler: Der er dømt hyggemad med denne simple ret.
Vores opskrift er nem og giver en dejlig
smagfuld ret
4 personer. Koge-/stegetid:
ca. 30 min.
# Ingredienser
8 æg
salt og peber
600 g kartofler
(kogte)
3-4 spsk olie
4 løg
4 spsk olie
100 g chorizopølse (eller anden spændende pølse)
Drys: karse, persille eller purløg
* Tilberedning
1. Pisk æg, salt og
peber godt sammen.
Skær kartoflerne i
skiver, bland dem i æggemassen, og hæld det hele over på en varm pande med
olie.
2. Stil panden i
ovnen ved 180 °C i 12 min., eller læg låg over panden, og lad den stege
langsomt, til æggemassen er stiv.
3. Skær løgene i
tynde ringe, og steg dem på en pande i olie, til de er gennemstegte og møre.
Skær pølsen i skiver, og steg den på panden sammen med løgene.
Kom løgene og pølsen over omeletten, og drys med grønt som pynt.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.