Her får du kartoffelpande
i 5 spændende udgaver. En komplet ret til aftensmad, og de smager fantastisk
godt. Hurtig og nem mad. Kan anbefales.
Forberedelse: 13
min. Tilberedning: 20 min. 4 personer.
# Ingredienser
700 g faste
kartofler
250 g champignon
4 spsk olie
200 g røget bacon i
tern
5 spsk cremefraiche
150 g revet comté ost
2 æggeblommer
salt og peber
cayennepeber
* Tilberedning
Skræl kartoflerne,
og skær dem i meget tynde skiver.
Skyl, trim og tør
champignonerne, og skær dem i skiver.
Opvarm 2 spsk olie
på en pande for høj varme.
Rist
kartoffelskiverne heri 15 min, rør jævnligt, og
hold øje med
kartoflerne. Tilsæt bacontern efter 10 min.
Opvarm imens resten
af olien på en meget varm pande.
Tilsæt champignon,
og rør af og til.
Dæk til, og giv dem
12 min for lav varme, rør hyppigt undervejs.
Smag til med salt,
peber og lidt cayennepeber.
Rør imens cremefraiche,
ost og æggeblommer sammen i en skål.
Hæld blandingen over
champignon, og rør for at blande det godt.
Giv det 5 min, og rør
jævnligt.
Tilsæt kartofler og
bacon fra den anden pande 2 min før,
"omeletten"
er færdig. Serveres varm.
Kartoffel-courgettepande
Udskift champignon
med courgetter i tynde skiver.
Læg courgetteskiver
ved kartoflerne efter 5 min.
Kartoffel-svampepande
Udskift champignon
med friske karljohansvampe.
Udelad æggeblommer,
ost og cremefraiche.
Drys med bredbladet
persille.
Andalusisk
kartoffelpande
Udelad champignon,
røget bacon i tern, æggeblommer, ost og cremefraiche.
Sautér 1 rød chili
og 2 grønne peberfrugter i skiver samt 100 g chorizoskiver
med kartoflerne.
Makaroni-champignonpande
Udskift kartoflerne
med 500 g små makaronistykker, kogt i saltet vand.
Rist bacon på
panden, tilsæt kogt afdryppet makaroni samt de øvrige ingredienser.
Se alle de bedste
opskrifter med Kartofler Grønt Salat Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------