Bagte æg på mørt
kyllingekød i bechamelsauce med mandler og ærter. Lækker portionsanretning til
fire. Festlige ser de ud og så er de nemme at tilberede.
4 Personer
# Ingredienser
15 g smør
25 g hvedemel
2½ dl mælk
¼ tsk revet muskat
salt og peber
400 g kogt
kyllingekød, uden skind og ben
½ dl grofthakkede
mandler
1 fed hvidløg
2 dl ærter
4 æg
* Tilberedning
Start med at lave en
bechamelsauce ved at smelte smørret
i en kasserolle og
drys melet i under piskning.
Tilsæt mælk lidt
efter lidt.
Kog saucen igennem i
3-4 min, til den bliver tyk.
Smag til med muskat,
salt og peber.
Pluk kødet og bland
det med mandler, revet hvidløg og ærter.
Bland det sammen med
bechamelsaucen.
Det er ikke sikkert,
det hele skal bruges.
Varm det så op, smag
til med salt og peber.
Fordel i fire
tekopper, slå et æg ud over og
bag i ovnen ved 180
°C til hviden er fast.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.