Nem opskrift på kyllinge og druer. Det er en både enkel og
lækker ret med kylling i gryde, der laves med lidt karry og groft brød eller
kartofler.
Til 4 pers.
# Ingredienser
1 kylling (ca. 1200 g)
½-1 tsk karry
50 g smør
1 dl hønsebouillon (terning+ vand)
2 dl piskefløde
3-4 dl halverede, udstenede grønne druer
½ tsk groft salt
Tilbehør: groft brød eller kartofler.
* Tilberedning
Del kyllingen i 4 dele, og fjern skindet.
Gnid stykkerne med karry, og brun dem i gyldent smør i en
gryde.
Tilsæt bouillon og fløde og lad kyllingestykkerne småsnurre
ved
svag varme under låg, til de er møre, ca. 30 min.
Tag stykkerne op på et serveringsfad, og hold dem varme.
Er saucen for tynd, koges den ind.
Kom druerne i, og lad dem koge ved svag varme i 2-3 min.
Smag saucen til og hæld den over kyllingestykkerne ved
serveringen.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.