Lav din egne ravioli i bedste italienske stil. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter og menuforslag.
Forberedelsestid: 30 min. Tilberedningstid: 40 min.
Kuverter: 4
# Ingredienser
1 spsk olie
1 stort hakket løg
2 fed knust hvidløg
0,8 dl tomatpuré
0,6 dl rødvin
1,6 dl hønsebouillon
1 spsk frisk, hakket basilikum
2 mellemstore hakkede tomater
Ravioli:
200 g hakket kyllingekød
¼ tsk tørret basilikum
0,6 dl revet parmesanost
1 lille hakket løg
250 g (omkring 48) wontonsvøb
serveres med parmesanost
friskkværnet sort peber efter smag
* Tilberedning
1. Varm olien i en gryde. Tilsæt løg og hvidløg og svits det
i 2-3 min.
Tilsæt tomatpuré, vin, bouillon, basilikum og tomater.
2. Ravioli: Bland kød, basilikum, ost og løg.
Læg 24 wontonsvøb på et bord og pensl dem med vand.
Øs en teskefuld med top af kødblandingen op midt på svøbene.
Læg resten af svøbene ovenpå og pres kanterne sammen.
Skær dem runde med 5 cm udstiksform.
3. Bring en stor gryde vand i kog.
Kog nogle stykker af raviolipakkerne ad gangen i 2-3 min,
eller indtil de er møre.
Dryp dem godt af.
4. Portionsanret raviolien og overhæld den med rigelig
sauce.
Drys med parmesanost og peber.
Prøv sammen med:
Forret: Squash
og champignonsuppe
Dessert: Sukkerbrødskage
med æblecreme
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.