Flere super nemme opskrifter på dejlig omelet med forskelligt
fyld, fx kartofler, ost, bacon, tomater, rejer, laks og forårsløg. Vælg dit
favoritindhold - Se opskrifter her.
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: ca 15 min.
# Ingredienser
Omelet med cremefraiche:
8 æg
1 dl cremefraiche (9 %)
1 spsk kartoffelmel
salt og friskkværnet peber
1 spsk smør
Fyld med kartofler og ost:
4 kogte kartofler
30 g ost
Drys: 1 tsk purløg
Fyld med bacon og tomat:
50 g bacon i tern
2 små tomater
Fyld med tomat og rejer:
2 små tomater
30 g rejer (pillede)
Drys: dild
Fyld med laks:
2 skiver røget laks (4 halve skiver)
1 forårsløg
Tilbehør: brød
* Tilberedning
Omelet:
1. Rør cremefraiche med kartoffelmel, til det er klumpfrit.
Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt.
Krydr med salt og peber.
2. Varm en pande med smør, hæld æggemassen på og steg ved
jævn varme i nogle min.
Når æggemassen er stivnet lidt, løftes op i omeletten med en
palet.
Lad lidt af den endnu flydende æggemasse løbe ned i bunden
af panden.
3. Læg herefter hver slags fyld på en fjerdedel af
omeletten: først kartofler i både og ost i tern på et stykke, tomatskiver og
rejer på det næste og derefter tomatskiver og stegt bacon.
4. Steg, til omeletten er næsten helt stivnet i midten.
Læg røget laks på til sidst og drys med fintsnittede forårsløg, rejerne med
dild, kartoffel og ost samt tomat og bacon med purløg.
Server lun med brød til.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.