Omelet med røget ost laves af gode æg og god ost - så
behøver man ikke så meget mere. En omelet er blød og har godt af noget grønt knas.
Omelette con scamorza affumicata su bietolastufata
all' estragone
4 Personer
# Ingredienser
4 æg
3 g parmesan
2 spsk olie
salt og peber
4 grønne blade fra
en sølvbede
9 skiver italiensk
ost fx scamorza affumicata
estragon
* Tilberedning
Blancher bladene i 1 min og dyp dem herefter i koldt vand.
Bland æggene med
parmesan, 1 spsk olie og salt.
Lav en omelet af
æggeblandingen og
læg de fire
sølvblade ved siden af hinanden, så de overlapper.
Rul bladene omkring
omeletten og skær rullen i 3 cm tykke skiver.
Fordel osten på
tallerkenen og dryp med en blanding af estragon,
olie og en smule
peber.
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.