Trøffel-omelet med hvid eller sort trøffel bliver til en
festmiddag med perlehønebryster. Hvis
dine gæster gerne vil overraskes, server en lækker omelet!
4 Personer
# Ingredienser
2 perlehønebryster
1 skalotteløg
1 lille bdt.
persille
2 dl fløde
olie
salt og peber
20 g friske trøfler
trøffelolie (min
3,5% trøfler)
100 g friskbælgede
ærter
12 æg
2 dl mælk
* Tilberedning
Skær
perlehønebrysterne i strimler.
Hak skalotteløgene
og persillen.
Kog fløden ind til
det halve, creme double, i en teflongryde.
Perlehønsekødet og
skalotteløgene sauteres mørt på panden.
Herefter tilsættes
den hakkede persille, den indkogte fløde og
halvdelen af den
friske trøffel. som skal være snittet fint.
Det hele koges lidt
ind og smages til med trøffelolie.
Ærterne tilføjes, og
det hele stilles til side i en skål.
Lav 4 omeletter, Husk
låget på panden.
Rul dem tæt sammen
og del hver omelet i 3.
Anret perlehøne- og
trøffelfyldet på 4 tallerkener sammen med
omeletterne. Pynt
med hakket persille og tynde skiver af frisk trøffel.
INFO: Alternativt kan man købe hele trøfler i små glas, som
kan bruges lige som friske trøfler. Hverken smag eller duft er dog helt den
samme. Alternativt brug en god trøffelolie.
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.