Denne ret med en smag af sommer er pærelet at lave. Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 15 min.
Kuverter: 6-8
# Ingredienser
500 g fettuccine
200 g hakket prosciutto
1,2 dl olie
0,8 dl pinjekerner
3,7 dl basilikumblade
2 fed hvidløg
2,5 dl revet parmesanost
2 små modne avocadoer
0,8 dl citronsaft
friskkværnet sort peber efter smag
ekstra parmesanost
serveres med sprødt brød
* Tilberedning
1. Kog pastaen i en stor gryde med kogende vand i 12 min,
indtil den er mør.
Svits prosciuttoen i 1 spsk olie, indtil den er sprød og lad
den dryppe af på køkkenrulle.
2. Bland imens resten af olien med pinjekerner,
basilikumblade, hvidløg, parmesanost, avocadoer og citronsaft i en
foodprocessor.
Purér det, indtil ingredienserne har fået en jævn
konsistens.
3. Lad pastaen dryppe godt af og bland den med
avocadomassen.
Tilsæt prosciuttoen sammen med peber.
Server det med parmesan-ostespåner og brød.
Variation Prosciutto kan erstattes med bacon i små
terninger eller salami.
Prøv sammen med:
Hovedret: Grillet
fisk med citron- og purløgssauce
Dessert: Tiramisukage
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.