Her får du pastaskaller i 5 spændende udgaver. Nemt, hurtigt
og lækkert. Italiensk conchiglioni med
et strejf af spansk krydderi. Retten er klar på under 30 min.
Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 20 min. 4 personer
# Ingredienser
½ courgette
1 spsk smeltet smør+
ekstra til formen
1 spsk olie
5 stilke purløg
6 stilke bredbladet
persille
4 bløde, små
chorizoer
1 æg
2 spsk cremefraiche
2 spsk revet
parmesan
400 g conchiglioni
(pastaskaller)
salt og peber
* Tilberedning
Skær courgetten i
små bidder. Smag til med salt og peber.
Steg courgetten mør
i smør og olie.
Skyl purløg og
persille. Hak begge dele fint.
Tag skindet af
chorizoen, og del den op med en gaffel.
Pisk ægget med
cremefraiche og parmesan.
Smag til med salt og
peber.
Bland med
courgettestykker, chorizobidder og krydderurter.
Forvarm ovnen til
200 °C.
Kog pastaskallerne
al dente i rigeligt saltet, kogende vand.
Dryp dem af.
Fyld hver pastaskal
med 1 tsk chorizo-blanding.
Anbring skallerne i
et ovnfast fad.
Lad dem tage farve i
ovnen 5-10 min. Server straks.
Conchiglioni og
pølse
Udskift chorizo med
samme mængde pepperoni eller salami.
Conchiglioni og
peberfrugt
Udskift courgetten
med ½ rød peber skåret i mindre stykker.
Sautér dem mindst 10
min i smør eller olie.
Conchiglioni og
mortadella
Udskift chorizo med en
tilsvarende mængde mortadella.
Skær skiverne i
strimler i stedet for at hakke dem.
Gratinere quinoa og
chorizo
Udskift pastaen med
250 g quinoa, kogt i saltet, vand 20 min.
Se alle de bedste
opskrifter med Pasta Salat Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------