Det går hurtigt at tilberede denne gode og lidt usædvanlige pastaret - med store snegle som er fyldte med et cremet fyld.
Forberedelse 25 min. Tilberedning 10 min. 4 portioner
# Ingredienser
400 g store pastasnegle
2 fed hvidløg
6 sorte oliven
1 bundt blandede urter, hakkede,
fx basilikum, persille og purløg
1 æg
1 dl kvark
1 dl reven parmesanost
250 g philadelphiaost eller anden friskost
salt
1 nip cayennepeber
2 spsk olie + olie til fadet
* Tilberedning
1. Kog pastaen efter pakkens anvisninger.
Spul pastaen under rindende koldt vand og
lad den dryppe godt af
2. Pres hvidløgsfeddene ud i en skål.
Hak olivenerne og bland dem med hvidløget.
Hak urterne og bland dem godt med oliven og hvidløg.
3. Pisk æg og kvark i urteblandingen.
Bland den revne parmesanost med urteblandingen.
Rør philadelphiaosten i.
Bland massen godt og smag til med salt og
cayennepeber.
4. Sæt ovnen på 175 °C.
Smør et fad med olie.
Fyld pastasneglene med ostecremen og
stil dem i fadet.
Dryp olien over og stil fadet i ovnen i 10 min.
VARIATION
Pastaen er god at lave som hovedret.
Anvend i så fald 500 g pasta og øg cremen med 1/3.
Server med tomatsauce:
Brun I hakket løg og 2 spsk persille i 3 spsk olie.
Tilsæt 1 dåse knuste tomater.
Krydr med salt, peber, 1 nip sukker og oregano.
Kog sammen og server straks.
Pastasnegle med ost og urter:
Pr. portion: Energi: Kcal 485 = kj 2037
Kulhydrat 61 g Protein 22 g Fedt 17 g (31 %) Fibre 2 g
• Pasta indeholder komplekse kulhydrater som er gode for
kroppen.
Tips:
Kog pastaen "al dente", dvs. den skal have en
vis tyggemodstand. Hvis pastaen er for blød
så sprækker den når den fyldes.
Fyld pastaen ved at lægge sneglen i hånden og
støtte den med tommel- og ringfinger.
Anvend en lille ske når du skal lægge fyldet i.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta/nudler eller Ris/bønner/gryn
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.