Syltning Syltetøj Tilbehør. Arbejdstid: 40 min. Kogetid: ca 50 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kvæder, syltede
1 kg kvæder
700 g sukker (ca 8 dl)
2 dl vand
1 dl eddike
Syltetøjsglas
*
Sådan laves Kvæder, syltede
1. Skyl kvæderne, fjern blomst og stilk og kog dem i vand,
til de begynder at blive bløde, ca 20 min.
2. Tag kvæderne op og lad dem afkøle.
Skræl dem og del dem i 6-8 stykker. Kasser kernehuset.
3. Kog sukker, vand og eddike sammen. Skum lagen.
Tilsæt kvæderne og kog dem møre heri, ca 30 min.
4. Fordel kvædestykkerne i rengjorte, skoldede glas.
Kog lagen jævn for god varme uden låg og hæld den over
frugten.
Luk straks glassene med skruelåg eller syltepapir.
Tips: Konserveringsvæske (Atamon) kan tilsættes lagen, inden
den hældes over kvæderne.
Følg anvisningen på emballagen.
En flækket vaniljestang kan tilsættes kogelagen.
Den skal fjernes, før kvæderne kommes på glas.
Se alle de bedste opskrifter med Kvæde
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------