Syltning Syltetøj. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca 20 min. Let at lave. Mellem pris.
# Ingredienser
til Tranebærsyltetøj
1 kg tranebær
2 dl vand
600 g sukker (ca. 7 dl)
*
Sådan laves Tranebærsyltetøj
1. Skyl tranebærrene i koldt vand.
2. Kom tranebær og vand i en gryde og bring det langsomt i
kog.
Lad tranebærrene koge ved svag varme og under låg 6-8 min.
3. Tag gryden fra varmen og rør sukkeret i og lad syltetøjet
koge småt uden låg yderligere 10 min.
Tag gryden fra varmen og skum syltetøjet.
4. Hæld syltetøjet på rene, varme glas og bind straks til
med syltepapir eller brug glas med patentlåg.
Tips: Tranebær indeholder benzoesyre, som virker
konserverende.
Det er derfor overflødigt at tilsætte konserveringsmiddel.
Se alle de bedste opskrifter med Tranebær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------