Endnu en variant på
den populære bondeomelet, hvor grundreglen er, at man bruger, hvad man har. Det
smager saftsuseme godt. Retter med æg hitter netop nu!
Tid: ca 15 min. 4
pers.
# Ingredienser
3 kogte kolde
kartofler
300 g kogt medisterpølse
4 æg
4 spsk vand
1 spsk hakket frisk
kørvel eller 1 tsk tørret
½ tsk salt
¼ tsk peber
persille
* Fremgangsmåde
1. Pil kartoflerne
og skær dem i tern.
2. Træk skindet af
pølsen og skær den i mindre stykker.
3. Steg pølsen uden
fedtstof på en pande. Tilsæt kartoffeltern.
4. Pisk æggene
sammen med vand, frisk eller tørret kørvel, salt og peber.
5. Hæld det på
panden og steg ved svag varme.
Rør lidt forsigtigt
mens omeletten stivner.
6. Drys hakket
persille eller lidt mere kørvel over omeletten og server den lige fra panden.
Tips: I stedet for medisterpølse kan du bruge andre
typer pølse, røget flæsk, hamburgerryg eller skinke, der skæres i tern og
steges med kartoflerne. I øvrigt som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------