Alle - især børnene - vil elske den herlige smag på denne polynesiske risret og du vil holde af den korte tilberedningstid. Denne wokret
smager helt fantastisk
Forberedelse 15 min. Tilberedning 10 min. 6 portioner
# Ingredienser
9½ dl kogte hvide ris arborio
½ dl hønsebouillon
½ dl hakket forårsløg eller porre
2 spsk soya
2 spsk hoisinsauce
1 + 2 spsk rapsolie
3 æggehvider, sammenpiskede
200 g sukkerærter
300 g babymajs
200 g ananastern på dåse, afdryppede
100 g vandkastanjer, afdryppede og skivede
* Tilberedning
1. Bland bouillon, forårsløg, soya og hoisinsauce i en skål.
Bland det godt.
2. Opvarm 1 tsk olie i en wok eller på en teflonpande.
Hæld æggehviderne i og steg dem til de er faste.
Vend dem og steg ca. 1 min. på den anden side.
Læg dem på et fad og striml dem.
3. Opvarm resten af olien ved jævn varme.
Tilsæt risene og brun dem under omrøring ca. 2 min.
4. Tilsæt sukkerærter, babymajs, ananas, vandkastanjer,
bouillonblanding og æggestrimler.
Brun under omrøring til alt er gennemvarmt, ca. 5 min.
Anret risene på et serveringsfad og server straks.
Exotisk riswok:
Pr. portion: Energi: Kcal 199 = kj 855
Kulhydrat 32 g Protein 11 g Fedt 3 g (13%) Fibre 6 g
• Erstat de hvide ris med naturris for at få flere fibre og
næringsstoffer.
• Ananas indeholder C-vitamin.
Tips:
Steg æggehviden til den er fast i konsistensen.
Vend den med en stor stegespade og steg yderligere ca. 1
min.
Disse farverige og velsmagende ris passer til de fleste
retter. Server med kylling eller svinekoteletter for at få
en traditionel polynesisk middag.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta/nudler eller Ris/bønner/gryn
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.