Logo

Forårsruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forårsruller

 
Denne klassiske, kinesiske ret er meget populær. Serveres varm eller kold med sojasauce eller hoisindip, som her også er opskrift på nederst.
Forret eller frokost 4 portioner. Sværhedsgrad: Svær. Forberedelse: 45 min. Tilberedning: 45 min.

 
# Ingredienser
175 g kogt, hakket flæskekød
75 g kogt, hakket kyllingekød
1 tsk lys sojasauce
1 tsk farin
1 tsk sesamolie
1 tsk vegetabilsk olie
225 g bønnespirer
25 g bambusskud fra dåse, afdryppet, skyllet og hakket
1 grøn peberfrugt, udkernet og hakket
2 forårsløg, i skiver
1 tsk Maizena
2 tsk vand
vegetabilsk olie, til friturestegning

 
PANDEKAGER
125 g hvedemel
5 spsk majsmel
4½ dl vand
3 spsk vegetabilsk olie

 
* Tilberedning
1. Rør flæskekød, kyllingekød, sojasauce, farin og sesamolie sammen.
Tildækkes og marineres 30 min.

 
2. Varm olien i en forvarmet wok.
Tilsæt bønnespirer, bambusskud, peberfrugt og forårsløg og svits under omrøring i 2-3 min.
Tilsæt kød og marinade og svits yderligere 2-3 min.

 
3. Rør Maizena ud i vandet og rør det i wokken. Sættes til side og afkøles helt.

 
4. Pandekager: Bland hvedemel og majsmel og rør gradvist vandet i til en glat, flydende dej.

 
5. Varm en lille, olieret pande.
Hæld en ottendedel af dejen på panden og steg pandekagen i 2-3 min.
Gentag med resten af dejen.
De bagte pandekager dækkes med et fugtigt klæde, mens de øvrige bages.

 
6. Læg pandekagerne ud på køkkenbordet og læg en ottendedel af fyldet midt på hver af dem. Kanterne pensles med vand, siderne foldes ind og de rulles sammen.

 
7. Varm olien til friturestegning i en wok til 180 °C.
Steg forårsrullerne ad flere omgange i 2-3 min, eller til de er gyldne og sprøde.
Tages op med en hulske, afdryppes og serveres straks.
 

Næringsindhold:
Kalorier 442 Sukker 4 g. Proteiner 23 g. Fedt 21 g. Kulhydrater 42 g. Mættede fedtsyrer 3 g.


Forårsruller

Forårsruller

Forårsruller

 
Hoisinsauce
Denne søde og krydrede, brunrøde sauce kombineres ofte med sojasauce i krydringen af wokretter og kan også anvendes alene i tilberedning af skaldyr, spareribs og and. Den sættes undertiden på bordet i en lille skål som en dip-sauce. Se opskrift her.

 
Se alle de bedste opskrifter med Wok

Se alle de bedste opskrifter med Forretter

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her