Der findes dem, der går op i mad. Og så findes der dem, der
lever og ånder for det. Se her, hvordan du kan spise gourmet på spid – det er
bare godt
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 person: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
4 dybhavsrejer
100 g kalvefilet
salt, friskkværnet peber
1 løg
1 tomat
4-5
champignon
2 spsk
chilisauce
1 knsp
timian
1 knsp oregano
1 knsp basilikum
1 fed hvidløg
1 spsk honning
½ spsk æbleeddike
1 tsk olie
* Tilberedning
Skyl evt. rejerne under rindende koldt vand og dup dem
tørre.
Skær kødet i mindre stykker og krydr med salt og peber.
Skær løget og tomaten i både.
Rens champignonerne.
Sæt de forskellige ingredienser dekorativt på spid.
Rør en krydderblanding af chilisauce, timian, oregano,
basilikum, knust hvidløg, honning og æbleeddike.
Grill spiddene over en trækulsgrill eller steg dem i olie på
en pande/wok.
Pensl med krydderblanding lige inden de er færdige og server
dem rygende varme.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.