Grøn biksemad er en sund og lækker måde at få brugt rester
af grønsager på. Det smager skønt. Alle varianter af spiselige svampe er også lækkert
at riste og komme i en grøn biksemad.
Til 4 personer.
# Ingredienser
2 løg
100 g smør eller
margarine
500 g kogte
kartofler
½ kogt knoldselleri
2 kogte pastinakker
4 kogte gulerødder
1 kogt porre
salt og peber
1 bdt. hakket purløg
Tilbehør: Landbrød,
HP-sauce og ketchup og evt spejlæg
* Tilberedning
Hak løgene og svits
dem gyldne i fedtstoffet.
De pillede
kartofler, selleri, pastinak samt gulerødder skæres i terninger, og porren
skæres i ringe.
Kom kartoflerne på panden
til løgene og lad dem stege lidt med, før de øvrige grønsager tilsættes og
steger med.
Tilsæt ketchup og engelsk sauce efter behag.
Ved servering
drysses rigeligt med purløg
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.