Denne velsmagende kyllingeret er hurtig og nem at tilberede,
og den er fuld af friske smagsstoffer og sprøde grønsager.
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 40 min.
Tilberedning: 10 min.
# Ingredienser
425 g kyllingebryst, i tynde skiver
1 knsp salt
1 knsp Maizena
2 spsk olie
1 fed hvidløg, presset
1 spsk sort bønnesauce
1 lille rød og grøn peberfrugt, i strimler
1 rød chili, fint hakket
75 g champignon, i skiver
1 løg, hakket
6 forårsløg, hakkede
salt og peber
nudler
KRYDDERI
½ tsk salt
½ tsk sukker
3 spsk hønsekødbouillon
1 spsk mørk sojasauce
2 spsk oksebouillon
2 spsk risvin
1 tsk Maizena, rørt op med en smule risvin/sherry
* Tilberedning
1. Læg kyllingekødet i en skål. Tilsæt salt og Maizena og
dæk med vand.
Lad kødet stå i 30 min.
2. Varm 1 spsk af olien i en wok eller dyb pande og lynsteg
kyllingekødet i 4 min.
3. Tag kødet op og læg det på et varmt fad. Rens wokken.
4. Kom resten af olien i wokken og tilsæt hvidløg, sort
bønnesauce, grøn og rød peberfrugt, chili, champignoner, løg og forårsløg.
Lynsteg i 2 min og kom kyllingekødet tilbage i wokken.
5. Tilsæt krydderierne, svits i 3 min og jævn saucen med Maizenablandingen.
Serveres med friske nudler.
Næringsindhold:
Kalorier 205. Sukker 4 g. Proteiner 25 g. Fedt 9 g.
Kulhydrater 6 g. Mættede fedtsyrer 2 g.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.