Stegte nudler smager fantastisk! Her er den asiatiske ret
med svinekød, grønsager, soja og peanuts. Det er nem og lækker aftensmad på
samme tid - kan anbefales.
Til 4 personer.
# Ingredienser
450 g runde
æggenudler
1 rød peberfrugt
150 g sukkerærter
4 minimajs
2 spsk sesamolie
400 g hakket magert
svinekød
1 dl jordnødder
2 spsk sød
chilisauce
½ dl sojasauce
1 spsk sukker
1 spsk revet ingefær
¼ dl hvidvinseddike
1½ dl jordnøddesmør
1½ dl vand
4 forårsløg
½ dl hakket persille
* Tilberedning
Kog nudlerne efter
anvisningen på pakken
og lad dem køle af.
Skær peberfrugten i
tynde skiver, halver ærterne (skær skråt) og skær minimajsene i kvarte på
langs.
Varm wokken op,
tilsæt olie og svits kødet ved svag varme, til det er blevet løst.
Tilsæt peberfrugt,
ærter, minimajs og jordnødder og svits det hele sammen i 1 min.
Tilsæt chilisauce,
sojasauce, sukker, ingefær, eddike, jordnøddesmør og kogende vand og rør rundt,
til hele retten koger.
Skær forårsløgene i
ringe, der tilsættes retten sammen med nudlerne.
Varm igennem og drys
med persille.
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.