Her får du grønsager i 5 spændende udgaver. På under 30
minutter kan du snildt bikse en lækker wokret med oliven og friske grønsager
sammen. Nemme opskrifter
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 15 min. 4 personer.
# Ingredienser
2 fed hvidløg
1 helt broccoli
300 g små, spæde
gulerødder
300 g meget små
majroer
300 g kartofler
(faste)
3 spsk solsikkeolie
6 timianblade
100 g mørke,
udstenede oliven fx kalamata
salt og peber
* Tilberedning
Pil hvidløget, og
hak det meget fint.
Skyl broccolien, og
del den i mindre stykker.
Skræl gulerødder og
majroer, behold toppen på. Skyl dem.
Skræl kartoflerne.
Opvarm olien i en
wok, tilsæt alle grønsagerne.
Lynsteg dem ca. 15
min.
Tilsæt timian og
oliven efter 10 min.
Smag til med salt og
peber.
Server retten varm.
Wokgrønsager med
mandler
Udskift halvdelen af
olivenerne med 50 g panderistede mandelflager.
Orientalske
wokgrønsager
Tilsæt 4 forårsløg i
tynde skiver.
Udskift oliven og
timian med 2 spsk soja og 1 spsk østerssauce,
og tilsæt desuden
100 g bønnespirer sent.
Sydfransk
grønsagssauté
Udskift broccoli, gulerødder
og majroer med
peberfrugt, courgette
og aubergine i tern.
Drys med herbes de
Provence.
Wokkål
Udskift gulerødder,
majroer og kartofler med tilsvarende
mængder
blomkålsbuketter og rosenkål.
Se alle de bedste
opskrifter med Wok Grønt Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------